Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

30 jaar expertise met levenskwaliteitsproblemen

Herstellen op een unieke plek

Het centrum is opgericht door de Belgische arts dr. Peter Aelbrecht, die meer dan dertig jaar ervaring heeft in het domein van levenskwaliteit en psychische gezondheid. Hij specialiseerde zich vooral in de behandeling van depressies, angststoornissen, trauma en somatoforme stoornissen. Dr. Aelbrecht droomde ervan om mensen die niet of onvoldoende geholpen kunnen worden via klassieke ambulante therapie te kunnen behandelen door middel van een intensief dagbehandelprogramma te Marnes.

Marnes is een oase van rust in Zuid-Spanje, gelegen op een bijzondere plek midden in de ongerepte natuur. Hoewel Marnes een gespecialiseerd geestelijk gezondheidscentrum is, primeert het huiskamergevoel en de 100% persoonlijke aanpak. Het dagbehandelprogramma is belangrijk, maar u staat centraal.

De droom van dr. Peter Aelbrecht

MarnesGGZ is het resultaat van de droom en passie van de Belgische arts dr. Peter Aelbrecht, die meer dan dertig jaar ervaring heeft in het domein van levenskwaliteit en psychische gezondheid. Hij specialiseerde zich vooral in de behandeling van depressie, angststoornissen, trauma en somatoforme stoornissen.  Dr Aelbrecht droomde ervan om mensen die niet of onvoldoende geholpen kunnen worden via klassieke ambulante therapie te kunnen behandelen door middel van een intensief dagbehandelprogramma te Marnes.

Meer info over dr. Peter Aelbrecht

Expertise & ervaring tot uw dienst

Het multidisciplinair Marnes team bestaat uit:

  • Psychologen/Psychotherapeuten
  • Psychiatrisch Verpleegkundigen
  • Vaktherapeuten
  • Psychiater / Artsen
  • Fysiotherapeut
Ontdek het Marnes team

Marnes is er voor u

Ik wil graag meer informatie rond de Marnes