Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Expertise &
ervaring tot uw dienst

Het multidisciplinair Marnes team bestaat uit:

  • Artsen
  • Psychologen/Psychotherapeuten
  • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen
  • Vaktherapeuten
  • Fysiotherapeut
  • Gastheer/vrouw

– Artsen

De artsen van het Marnes team bewaken en verbeteren zowel de geestelijke als de fysieke gezondheidstoestand van de patiënten en superviseren en sturen de eventuele medicamenteuze behandeling. De arts overlegt eveneens nauw met de regiebehandelaar over de inhoud en het verloop van uw psychotherapeutische behandeling. De Artsen zijn eveneens verantwoordelijk voor de therapeutische voeding op maat.

– Psycholoog/Psychotherapeut

Onder supervisie van de regiebehandelaar, voeren de psychologen en psychotherapeuten van het Marnes team uw psychotherapeutisch dagbehandelplan uit. Dit behandelplan wordt wekelijks twee maal tijdens het multidisciplinair teamoverleg geëvalueerd en bijgestuurd. Hierbij wordt U als patiënt nauw betrokken.

– Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

De sociaal psychiatrisch verpleegkundige werkt in nauw contact samen met de regiebehandelaar en de artsen, deze verpleegkundige staat in voor het praktisch toedienen van de (eventuele) medicatie, is een aanspreekpunt voor (para)medische vragen of klachten. De sociaal psychiatrisch verpleegkundige verzorgt ook een aantal groepstherapiesessies als onderdeel van de dagbesteding. Dit gebeurt eveneens onder supervisie van de regiebehandelaar.

– Vaktherapeut

Twee vaktherapeuten verstrekken zo nodig lichaamsgerichte therapie met als doel het contact met uw lichaam te herstellen en uw lichaamsgevoel te verbeteren. Via dit lichaamswerk kunnen onder supervisie van de regiebehandelaar ook mentale en emotionele onevenwichtig worden aangepakt.

– Fysiotherapeut

Tijdens een aantal dagbestedingsactiviteiten verzorgt een erkend fysiotherapeut, onder supervisie van de regiebehandelaar,  psychomotorische therapie op maat.

– Gastheer/vrouw

Een bijzondere functie in het resort is weggelegd voor respectievelijk een gastheer en een gastvrouw. Deze twee personen zorgen ervoor dat u zich bij ons zorgeloos kunt thuisvoelen en zijn uw aanspreekpunt voor al uw noden en ventilaties. Zij staan steeds klaar om u te helpen met alle praktische beslommeringen of gewoon voor een deugddoend gesprek.

Werken bij Marnes?

Ik wil graag deel uitmaken van het
Marnes project