Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Trauma therapie

Intensieve trauma therapie bij Marnes GGZ

Bent u op zoek naar een therapeut die u kan helpen bij het verwerken van een groot trauma in uw leven? Dan bent u bij Marnes GGZ aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een behandeling aan in het Zuid-Spaanse plaatsje Marnes, waar u in een ontspannen setting in gesprek gaat met ervaren therapeuten. Een trauma is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven, waar u niet zomaar vanaf komt. Het is belangrijk om hierover te praten met mensen die hier ervaring mee hebben en die weten welke stappen er moeten worden genomen om u van uw trauma af te helpen.

Hoog intensieve trauma therapie

Marnes GGZ is een behandelkliniek voor mensen die allerhande soorten psychisch leed meemaken in hun leven. We willen ervoor zorgen dat mensen die een verminderde levensvreugde ervaren weer de rust en het geluk in hun leven terugvinden. Hiervoor hebben wij dan ook een programma ontwikkeld waarmee u er op mag rekenen dat u de juiste behandeling krijgt. Neem hiervoor eens een kijkje bij de uitgebreide informatie op onze website. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen, of om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Meer weten over onze intensieve trauma therapie

In ons intakegesprek nemen we met u door waar u mee worstelt en hoe wij u hiermee kunnen helpen. Aan de hand hiervan maken wij een afspraak met u voor onze trauma therapie in Marnes. We hebben gekozen voor deze plaats door het rustgevende karakter, maar ook vanwege de hoge energetische waarde die hier rondhangt. We zijn een erkende GGZ instelling voor uw hoog intensieve trauma therapie, maar vinden het huiskamergevoel en een geheel persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Dit is de manier waarop wij ook altijd onze resultaten behalen. We hopen dan ook dat wij u mogen helpen in deze moeilijke tijden.

Lees meer

Marnes is er voor u

Ik wil graag een gesprek rond het behandelprogramma traumatherapie