Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

PTSS behandelen

PTSS laten behandelen

Heeft u last van PTSS? Dit is een zeer serieuze stoornis die voor grote problemen kan zorgen. Uw hele leven wordt beheerst door de PTSS, dat in alle facetten van uw persoonlijkheid invloed heeft. Niet verwonderlijk ook, want PTSS is het gevolg van een traumatische ervaring die diepe indruk in uw wezen heeft gemaakt. Het is dan goed om hier iets aan te doen. Hiervoor raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Marnes GGZ. Wij voeren onze behandelingen uit in onze kliniek in het Spaanse Marnes. Dankzij het bijzondere energetische gevoel van deze plek is deze bij uitstek geschikt voor een behandeling van PTSS.

Hoe werkt uw PTSS behandeling?

Bij Marnes GGZ hebben we een duidelijk programma om u te helpen met uw PTSS. Om te beginnen doen wij een intakegesprek met u. Deze vindt nog plaats in Nederland. Hierbij doen wij een uitgebreide anamnese, waarmee we uw posttraumatische stress syndroom zo goed mogelijk in kaart willen brengen. Daarbij bekijken we dan onder andere ook wat uw huidige levenswijze is, of u last heeft van chronische stress, wat uw slaappatroon is… Aan de hand hiervan kijken we of PTSS behandelen bij Marnes GGZ voor u tot de opties behoort. Zo ja, dan nodigen wij u uit voor onze behandelingen in Marnes. Hiervoor stellen wij dan een behandelplan op dat helemaal op uw persoonlijke wensen is afgestemd.

Meer weten over een PTSS behandeling bij Marnes GGZ?

Neem contact met ons op als u vragen heeft over een behandeling van PTSS bij Marnes GGZ. We staan klaar om u advies te geven, of om een afspraak met u te maken voor een intakegesprek. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij hierover op onze website hebben staan. Aan de hand hiervan kunt u besluiten of Marnes GGZ u de juiste kliniek lijkt om uw behandeling van PTSS te laten uitvoeren.

Lees meer

Marnes is er voor u

Ik wil graag een gesprek rond het behandelprogramma traumatherapie