Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Overspannen behandeling

De beste behandeling voor uw overspanning

Het dagelijkse leven wordt er niet makkelijker op. Mensen raken overwerkt en hebben moeite om de dagelijkse dingen adequaat uit te voeren. De druk op ons neemt daardoor steeds meer toe en overspannen raken ligt op de loer! Merkt u dat u overspannen bent geraakt en dat u niet goed meer kunt functioneren? Dan is het goed om hier met een specialist op dit gebied over te praten en u hiervoor te laten behandelen. Marnes GGZ is een instelling waar u terecht kunt om op een effectieve wijze een einde te maken aan uw problemen. Uw overspannen behandeling voeren wij uit in het energetische Marnes in Spanje.

Op zoek naar een behandeling bij overspanning?

Laat uzelf bij een overspanning behandelen door mensen die hier veel ervaring mee hebben. U bent hiervoor bij Marnes GGZ aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring met het helpen van mensen voor wie de levenskwaliteit is verminderd door middel van psychisch leed. We geven mensen therapie in de rustige, eenvoudige omgeving van Marnes, een plaats die gelegen is in de buurt van Valencia. U kunt in Nederland bij ons terecht voor een intake gesprek, waarna de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt in Zuid Spanje.

Meer weten over onze overspannen behandeling?

De beste behandeling bij overspanning is er een waarbij echt de tijd voor u wordt genomen. Een behandeling waarbij uzelf ook de tijd leert nemen voor wat belangrijk is in uw leven. We vinden het heel belangrijk om u te helpen de draad van het leven weer op te pakken. Beter nog: om een draad te vinden die beter bij uw persoonlijkheid past. Wilt u meer weten over hoe wij bij Marnes GGZ u kunnen helpen? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Lees meer

Marnes is er voor u

Ik wil graag een gesprek rond het behandelprogramma traumatherapie