Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Opname kliniek angststoornis

Opname in een kliniek voor uw angststoornis

Een angststoornis is een serieus probleem, waar steeds meer mensen mee worstelen. Dit is ook niet verwonderlijk, want het is heden ten dage niet eenvoudig om uw leven te leiden. De samenleving wordt steeds gejaagder, we hebben niet de mogelijkheid om tot rust te komen en er wordt vaak meer van ons verwacht dan we met goed fatsoen kunnen leveren. Het is dan altijd mogelijk dat de bijbehorende stress en zorgen leiden tot een angststoornis. Hier valt moeilijk mee om te gaan, vooral ook omdat toegeven aan de stoornis er alleen maar voor zorgt dat deze erger wordt. Met een opname in onze kliniek voor angststoornissen helpen wij u graag van uw psychische klachten af.

Met uw angststoornis opname in onze kliniek overwegen

We hebben bij Marnes GGZ een kliniek geopend in het Spaanse Marnes. Dit is een plaats waar u echt even tot rust kunt komen. Een kliniek waar u wordt geholpen in een persoonlijke sfeer en waar er op meerdere verschillende manieren naar een oplossing wordt gezocht. We maken voor u een persoonlijk behandelplan, dat helemaal op uw specifieke stoornis wordt afgestemd. We maken hierbij ook een analyse door middel van zowel een medische als een psychologische screening. Dit om geen enkele eventualiteit uit te sluiten. Onze programma’s worden daarbij altijd opgesteld vanuit een holistische visie.

Werk aan uw angsten in onze angststoornis opname kliniek

Neem vandaag nog contact met ons op als u aan de slag wilt gaan met uw angsten. Laat deze angsten uw leven niet geheel beheersen, maar leer ze onder ogen te zien en op deze manier van ze af te komen. U bent bij onze opname kliniek voor angststoornissen ook welkom als u last heeft van andere psychische klachten. U kunt daarbij denken aan onder andere een depressie, een burn-out of andere klachten waarmee u de levensvreugde wordt ontnomen.

Lees meer

Marnes is er voor u

Ik wil graag een gesprek rond het behandelprogramma traumatherapie