Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Intensieve traumabehandeling

Intensieve traumabehandelingen bij Marnes GGZ

Heeft u in uw leven te maken gehad met traumatische ervaringen en heeft u hier nog steeds psychisch last van? Dan is het verstandig om hier niet mee rond te blijven lopen, maar op zoek te gaan naar een juiste behandeling hiervoor. We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Marnes GGZ. We bieden u namelijk een behandeling waarbij u er op kunt rekenen dat u de juiste aandacht krijgt. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van intensieve traumabehandeling en helpen u ook graag bij het omgaan met uw trauma. Dit doen wij in ons behandelcentrum in de Spaanse plaats Marnes, waar u perfect tot rust kunt komen.

Een hoog intensieve trauma behandeling volgen

Een trauma is iets waar u veel problemen aan kunt ondervinden. Dit wordt er alleen maar erger op als u niets aan uw trauma doet. Het is belangrijk om met ervaren mensen te praten die u kunnen helpen van uw trauma af te komen. Neem contact op met ons om te bekijken hoe wij u hierbij kunnen helpen. We bieden namelijk intensieve traumabehandelingen aan waarbij u kunt herstellen op een energetische plek. Het Spaanse Marnes is namelijk een oase van rust, waar u in ons behandelcentrum even helemaal los komt van de triggers in uw dagelijks leven die het trauma in stand houden. Onder leiding van onze ervaren mensen komt u oog in oog te staan met uw trauma en de oorzaken hiervan en helpen wij u langzaam van de mentaal pijnlijke gevolgen af.

Meer weten over onze intensieve traumabehandeling?

We hebben op onze website uitgebreide informatie staan met betrekking tot onze intensieve traumabehandelingen. Neem deze vooral door als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen. U bent ook altijd welkom voor een intakegesprek. Dit houden wij in Nederland met u, waarna de behandeling in Zuid-Spanje plaatsvindt. Met een hoog intensieve trauma behandeling van Marnes GGZ kunt u er op rekenen dat u de juiste stappen neemt om van uw trauma af te komen.

Lees meer

Marnes is er voor u

Ik wil graag een gesprek rond het behandelprogramma traumatherapie