Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Behandeling traumaverwerking

Een traumaverwerking behandeling bij Marnes GGZ

Heeft u in uw leven te maken met de gevolgen van een trauma? Dan bent u bij Marnes GGZ aan het juiste adres. We hebben namelijk jarenlange ervaring met het behandelen van mensen die lijden aan allerhande vormen van geestelijk leed. U kunt hierbij denken aan mensen een depressie, een burn-out of angstklachten, maar ook mensen die lijden onder een trauma. Het is belangrijk dat de behandeling van traumaverwerking goed gebeurt, bij voorkeur via een zo intensief mogelijk traject. Bij Marnes GGZ bieden wij u dit aan, zodat u de mogelijkheid heeft om de gevolgen van uw trauma achter u te laten.

Traumaverwerking en behandeling

We vinden het belangrijk dat mensen met een trauma een goede behandeling krijgen. Het is namelijk mogelijk dat een trauma zeer lang bij u blijft, indien hier niks aan gedaan wordt. Het kan diepe sporen achterlaten in uw leven en het u onmogelijk maken om te genieten van de dagelijkse dingen die het leven zo aangenaam maken. Als u kiest voor het behandelen van traumaverwerking bij Marnes GGZ, dan beginnen wij met een uitgebreide intake. Hierbij bekijken we de oorzaak van uw traumatische gevoelens, alsmede de manieren waarop deze steeds weer naar boven komen in uw leven. We maken een behandelplan voor u, aan de hand waarvan wij een afspraak maken in Marnes, een plaats in Zuid-Spanje. Hier gaan wij aan de slag om het u mogelijk te maken een luchtiger leven te leiden, waarbij het trauma een minder belangrijke rol inneemt.

Meer weten over traumaverwerking en behandeling?

Indien u een behandeling bij uw traumaverwerking wenst, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie hierover die wij op onze website voor u klaar hebben staan. Op het gebied van het behandelen van traumaverwerking hebben wij veel ervaring, die we graag inzetten om u verder te helpen. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen als de gevolgen van een trauma bij u nog steeds de overhand hebben en u hier beter mee wilt leren omgaan.

Lees meer

Marnes is er voor u

Ik wil graag een gesprek rond het behandelprogramma traumatherapie