Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

100 % individuele aanpak voor duurzaam therapeutisch resultaat

U staat centraal

Het Marnes dagbehandelprogramma kan starten van dag één van de aankomst in het resort, aangezien de volledige intakeprocedure vooraf in Nederland plaatsvindt. Tijdens deze intakeprocedure doen wij een uitgebreide psychologische en medische screening en volgt er een bloed en urineonderzoek. Deze labo-diagnoses gebeuren via de allernieuwste analyses in de functionele en nutritionele biologie. Op basis van de verzamelde informatie stelt het team van Dr. Aelbrecht een individueel dagbehandelprogramma op, volledig op maat en vanuit .

Er wordt multidisciplinair gewerkt om de verschillende onevenwichten (in het centraal zenuwstelsel, in onze emoties, in ons dag- en nachtritme, in onze verhouding werk/ontspanning,…) die zijn ontstaan te herstellen via psychotherapeutische technieken.

Behandelplan: 4 doelgroepen, 1 doel

Depressie

Lees meer

Post traumatische stress

Lees meer

Somatoforme stoornis

Lees meer

Angststoornis

Lees meer

Uw Marnes traject

Intakeprocedure

Via een van onze artsen kan u een intakeprocedure starten. Ook via de huisarts kan u een doorverwijzing aanvragen.

Verblijf in Marnes

Uw behandelprogramma start vanaf dag één van uw verblijf: de diagnostische intakeprocedure gebeurt immers vooraf in Nederland bij één van onze artsen. Elk individueel programma wordt opgesteld op basis van een doorgedreven uitgebreide diagnose die o.a. gebeurt via de allernieuwste labo-analyses in de functionele en nutritionele biologie.

Aftercare

Succesvol herstel en blijvende resultaten vereisen toewijding en dagelijkse inzet. Omdat wij ons daar heel goed van bewust zijn, zorgen wij voor hulp en ondersteuning, ook na uw verblijf in Marnes.

Ontdek aftercare
Resultaat

Marnes is veel meer dan een hersteloord. Je wordt er 100% verwend, men luistert naar je, men houdt rekening met je als méns. Ik ben niet zo’n groepsmens, maar volgde naast mijn persoonlijke programma toch enkele lezingen en workshops over ‘antitoxische voeding’ en ‘energiegevend bewegen’. De therapeuten zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam en dat doet echt deugd. Na mijn verblijf van 2 weken werd ik via Marnes Aftercare nog opgevolgd en gecoacht en kreeg ik via aanmoedigende mails lekkere recepten voor mijn nieuwe eetplan toegestuurd. Het is ook fijn om te weten dat ik steeds contact kan opnemen met een van de experten als ik vragen heb.

Mark S., 49 jaar, docent hogeschool.