Covid19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

The science of recovery

Marnes GGZ is een erkende instelling binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg, gespecialiseerd in de behandeling van mensen met een ernstig verminderde levenskwaliteit als gevolg van o.m. depressie, ernstige angststoornissen, posttraumatische stress en somatoforme stoornissen.

 

Herstellen op een energetische plek

De instelling is opgericht door de Belgische arts dr. Peter Aelbrecht, die bijna dertig jaar ervaring heeft in het domein van verminderde levenskwaliteit door psychisch leed. Hij specialiseerde zich vooral in het bevorderen van geestelijke gezondheid en het behandelen van angststoornissen, post-traumatische stress en somatoforme stoornissen. Dr. Aelbrecht droomde ervan om mensen die niet of onvoldoende geholpen kunnen worden via klassieke ambulante therapie te kunnen helpen middels van een dagbehandelprogramma op maat.

Marnes GGZ verzorgt het intake traject en het nazorgtraject voor zijn patiënten in Nederland, terwijl het dagbehandelprogramma van Marnes GGZ zelf doorgaat in Spanje te Marnes.

Marnes is een oase van rust in Zuid-Spanje, gelegen op een bijzondere energetische plek. Hoewel Marnes een erkende GGZ instelling is, primeert het huiskamergevoel en de 100% persoonlijke aanpak. Het behandelprogramma is belangrijk, maar u staat centraal.

100 % individuele aanpak voor duurzaam therapeutisch resultaat

Depressie

Lees meer

Post traumatische stress

Lees meer

Somatoforme stoornis

Lees meer

Angststoornis

Lees meer

Heeft u interesse?

Een website kan veel informatie geven die nuttig kan zijn om een oplossing te vinden voor uw medisch probleem of levenskwaliteitsprobleem. Wij hebben de belangrijkste informatiepunten voor u samengevat, maar wij zijn ervan overtuigd dat u enkel de beste beslissing kunt nemen na een persoonlijk gesprek met een van onze experten.

Ik wil graag dat een expert contact met mij opneemt voor een vrijblijvend en vertrouwelijk telefonisch gesprek
Dank je wel Marnes.

Dank je wel voor jouw schoonheid, je gastvrijheid, jouw energie en de liefde die je me hebt gegeven.

Ik heb je me de afgelopen 8 weken bij jou thuis gevoeld. Ik kon huilen, dansen, lachen vermoeid zijn en opgewekt, het was allemaal goed.

Binnen de witte muren van Marnes was er alles wat ik nodig had: pure aandacht, heerlijke voeding, een oase van rust, een geweldige Spa, prachtige kamers, faciliteiten en een geweldige begeleiding.

Buiten de witte muren genoot ik van de prachtige natuur, de kristalstenen, bergpaden, de vijgen en de geweldige uitzichten. Ik heb zelfs een vreugdedansje gemaakt midden op de Vortex.

Marnes, ik ben erg blij dat ik jou ontmoet heb. En niet alleen jou, ook de geweldige staf en vele prachtige medebewoners. Velen waar ik dichtbij kon en mocht komen en waarmee lief en leed gedeeld is. Dat was helend, voor mij en hopelijk ook voor de anderen. Vele diepe en liefdevolle verbindingen zijn gemaakt, waar ik erg dankbaar voor ben.

Ik heb de bagage opgedaan waarmee ik verder kan, waarmee ik mijn nieuwe pad kan bewandelen, een nieuwe koers kan varen. Helaas ga ik straks Marnes weer verlaten. Ik zal nog lang aan je denken en wie weet zien we elkaar nog eens. Lieve allemaal, het was een genoegen om hier met jullie te zijn en deze bijzondere tijd samen te delen. Een bijzonder dank je wel voor Peter Aelbrecht, omdat je de moed en de durf hebt gehad om Marnes op te richten. Ik zie hoe jij hier jouw levenswerk vormgeeft, dat is inspirerend om te zien. Het ga jullie goed!

Adios.

Geert V

Een unieke plek, waar de natuur uw herstel helpt bevorderen.